Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
#1 Microsoft partner van NL
Console Werken bij

Bereken de Total Cost of Ownership (TCO) voor jouw VMware naar Azure migratie

Ontvang inzicht in de kosten van jouw migratie, specifiek aangepast aan jouw omgeving.

Ben je bezig met het evalueren van de overstap van een VMware-omgeving naar Microsoft Azure? Wortell biedt jou de mogelijkheid om dit proces inzichtelijk te maken met de AVS Express TCO Analysis. Onze experts voeren de scan voor je uit, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van de kosten van jouw migratie, volledig aangepast aan jouw specifieke omgeving.

  • TCO schattingen: Wij berekenen de totale eigendomskosten (TCO) voor de migratie van jouw digitale infrastructuur naar Azure.
  • Infrastructuuroverzicht: Je ontvangt een snapshot van je huidige VMware-infrastructuur, inclusief opschaling, verouderde systemen en opslaggebruik.
  • Duurzaamheid & impact: Ontdek hoe migratie naar Azure kan bijdragen aan je duurzaamheidsdoelstellingen, zoals het verlagen van de CO2-voetafdruk en het optimaliseren van operationele kosten.

Hoe werkt het?

  1. Vul je gegevens in het onderstaande formulier in.
  2. Een van onze experts van Wortell neemt telefonisch contact met je op om je behoeften en huidige IT-situatie te bespreken, zodat we de AVS Express TCO Analysis volledig kunnen afstemmen op jouw specifieke omgeving.
  3. Na het gesprek voeren we de scan uit en genereert onze tool een volledig geautomatiseerd TCO-rapport, aangepast aan jouw VMware-omgeving.
  4. We bespreken de uitkomsten van het rapport en kijken we samen hoe je de kostenvoordelen en operationele mogelijkheden van de migratie naar Azure optimaal kunt benutten.